teken inspiratie

Video’s: volop tips
en inspiratie

In de loop der jaren hebben wij een hoop beeldmateriaal verzameld. Hieronder delen we graag een aantal praktische videoseries met volop tips en voorbeelden!

Serie 1 Boekentips

Er is zoveel boeken inspiratie en alles ziet er zó leuk uit! Wij horen regelmatig terug dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig hebben wij zo ongeveer alle boeken in huis én wij hebben ze allemaal met veel plezier en interesse bestudeerd. In 12 korte filmpjes vertellen we je over onze favorieten.

Serie 2 Materialen tips

Niet alleen heel leuk, maar ook nog eens heel handig. Vanuit Teken je boodschap hebben wij bergen ervaring met allerlei gadgets. Sommige gadgets zijn het net niet, maar over andere dingen willen we juist graag met je delen. In deze 8 filmpjes geven wij je een aantal tips met mooie, praktische informatie over teken materialen!

Serie 3 Tips gesprek in beeld

Ons boek Gesprek in beeld is voor iedereen. Natuurlijk gebruikt iedereen het boek dan ook op zijn eigen manier. De een gebruikt de sjablonen puur als structuur, dan ander hangt ze groots aan de muur. Wel zo leuk om met elkaar te delen zodat je een idee krijgt van wat er allemaal kan! Bekijk onze 6 filmpjes met tips en voorbeelden en misschien wel goede ideeën voor jou!

Serie 4 Verzameling van alles

Niet perse tot een categorie behorend, maar wél hele leuke en inspirerende videos vind je in deze serie.