Referenties

Onze klanten
aan het woord

Teken je boodschap is uitgegroeid tot een bedrijf waarbij meer dan achtduizend mensen een workshop, (online) training of een masterclass in het zakelijk tekenen hebben gevolgd.

De trainingen worden niet alleen als heel waardevol ervaren, maar ook als echt leuk om te doen. 

Lees hier wat deelnemers over ons zeggen:

“Met heel veel plezier heb ik de training ‘Teken je boodschap’ gevolgd. De training is goed en prettig opgebouwd, iedereen kan tekenen! Je groeit direct in het proces. Dagmar weet een fijne sfeer neer te zetten en haar passie m.b.t. het tekenen is voelbaar in de training, het geeft energie! Ik zou de training echt aan iedereen aanraden. Het maakt iets creatiefs in je los en daarbij is het goed toepasbaar in de praktijk. Cijfer voor de training, een 9!

Mariska van Esveld
Jeugdformaat

“Wat een heerlijke training heb ik gevolgd. Het is echt een cadeautje om je boodschap nu op een andere creatieve manier te kunnen vormgeven, dankzij de concrete tips van Teken je boodschap. Je doet jezelf echt een plezier met deze training, of je nu denkt dat je kan tekenen of niet. Ik boek, ook al ben ik een beginneling, resultaat.”

Caroline Olde Rikkert
Love2Speak

“Als zzp’er heb ik regelmatig leuke opdrachten bij diverse gemeentes in de functie als coach/ trainer/ jobcoach/ jobhunter. In het kader van jezelf blijven ontwikkelen, volg ik zelf regelmatig trainingen. Zo mocht ik ook, vanuit de functie werkbegeleider bij de gemeente Den Haag, meedoen aan de training Motiverende Gespreksvoering van Dagmar Vriends. Sowieso leuk om weer eens een andere methodiek te leren, maar ik was vooral aangenaam verrast door de manier waarop de training werd gegeven. Ik werd direct gegrepen door het visuele … de simpele, maar mooie en duidelijk tekeningen gaven de training net dat extraatje wat ik nooit eerder tijdens een training heb mogen ervaren. Op de e.o.a. manier houden de tekeningen je vast, het houdt je scherper en de stof blijft beter bij je. Weg met de Powerpoint zou ik zeggen!

Monique Beerenfenger
Trainer/begeleider

“Toen ik de ruimte binnenkwam, zag ik onwijs gave tekeningen op de flipover die weergaven wat de deelnemers vandaag gingen doen. Ik was razend enthousiast over hoe simpel doch effectief die tekeningen waren. Ik wilde dit ook kunnen en vroeg aan Dagmar hoe zij dit voor elkaar kreeg, het ‘simpel’ weergeven van de training met zulke mooie tekeningen.

Enthousiast gemaakt door haar verhaal ben ik de training gaan volgen en heb ik een mooie, inspirerende dag gehad met tools om het zelf in de praktijk te gaan brengen. Het was sparren en lachen onder elkaar die dag en zeker de moeite waard.

Monica Resowidjojo
Trainer/trainingsacteur

“Dagmar is een trainer pur sang met een passie voor tekenen als communicatietool. In slechts een dag leert Dagmar je met Teken je boodschap de basistechnieken en … geeft ze je het vertrouwen dat je wel kan tekenen. Dagmar is enthousiast, praktisch ingesteld en flexibel. Net als veel mensen in mijn omgeving beveel ik Dagmar en de training Teken je boodschap ook aan jou aan!

Manja Rosinga
Visueel facilitator en eigenaar Buro Beeldkracht

“Vandaag een training gevolgd bij Dagmar Vriends: “Teken je boodschap”, mijn tip voor elke trainer, docent en coach. Ik wist al af van de kracht van visuele ondersteuning bij trainingen, maar na vandaag ben ik enorm geïnspireerd en helemaal overtuigd van dit prachtige medium. Dagmar, je energie, je concrete handvatten, je inspiratie, maar vooral je kwaliteiten als trainster maakt dat ik hier heerlijk mee verder kan. Dank! Nu al complimenten gehad van mijn collega’s, terwijl ik op de kleuter- én basisschool het vak tekenen ondermijnde. Immers, waarvoor heb je nou tekenen nodig? Nu … 36 jaar later weet ik beter!”

Richard Steenbergen
Communicatietrainer Profendum

“Tijdens de training ‘Teken je boodschap’ heb ik veel lol gehad en is de drempel om te tekenen lager geworden. Vooral de manier waarop ze ons leerde om gezichten op een leuke manier te tekenen was een enorme eye-opener. Dank je wel Teken je boodschap, na je training zijn mijn flappen aantrekkelijker om naar te kijken en leuker om te maken!”

Gerard de Wit
Trainer en eigenaar De Ontsluiter

“Ik heb Dagmar gevraagd om de illustraties van mijn E-book te verzorgen, omdat haar stijl past bij mijn (schrijf)stijl: no-nonsens, puur en to the point.”

Maarten Onderdelinden
Trainer en eigenaar De Nieuwe Attitude

Heb je een vraag

of wil je een offerte aanvragen?