Investeer in jezelf!

Een bericht om blij van te worden!!

“Hey beste mensen van Teken je boodschap

Ik word altijd weer blij van jullie inspirerende nieuwsbrieven, gave boeken en filmpjes! 
En telkens weer denk ik: ‘zal ik eens wat insturen?’ 
Nu ons toch weer een winter met uitdagingen wacht, door de impact van Covid en alle overheidsmaatregelen, is t oh zo belangrijk om goed voor onszelf te zorgen.
Dusssss voor mezelf en voor iedereen om ons heen deze tekening gemaakt met tips hoe je je veerkracht kunt vergroten en behouden. 
Ik ben zelf actief als sociaal werker waarbij ik regelmatig mijn tekeningen inzet en juist deze tekening helemaal goed kan gebruiken als reminder voor kwetsbare mensen waarmee ik in aanraking kom.
En tja ook meteen maar besloten om nu jullie toch echt eens te voorzien van deze heuse MGkrabbel 😉
Pas goed op jullie zelf en ga vooral zo door met jullie prachtige werk! 
Warme groet,
Margreet Gillebaart”
Nogmaals veel dank voor het delen Margreet,
echt een poster die iedereen die met cliënten werkt op kan hangen!

Ontdek de kracht van visueel communiceren met Teken je boodschap

Door gebruik te maken van eenvoudige, sprekende tekeningen, kun je jouw boodschap op een effectieve manier overbrengen. Zakelijk tekenen, ook wel bekend als visueel communiceren, is een methode die steeds populairder wordt.

Teken je Boodschap biedt workshops en trainingen zakelijk tekenen aan om je te leren hoe je met slechts één afbeelding meer kunt zeggen dan met duizend woorden. Wil je graag eerst weten of deze methode iets voor jou is? Schrijf je dan in voor onze gratis mini-cursus zakelijk tekenen en ontdek de basis van zakelijk tekenen gratis.