Niet normaal goed

Sommige mensen hebben niet alleen tekentalent, ze zijn ook nog eens niet normaal goed in het visualiseren! Yvonne Rossou is zo iemand. Yvonne heeft ons e-learning programma gevolgd en is daarna aan de slag gegaan met wat ze geleerd heeft. Yvonne werkt als trainer en (Team&Organisatie) Coach. Ze werkt vanuit de Transactionele Analyse, NLP en Systemisch werk.  

Ze stuurde onze een mail waarin ze een aantal van haar flappen en praatplaten met ons deelde. 

Ze schreef het volgende:

Hi,

Afgelopen kerstvakantie volgde ik jullie e-learning via mijn werk. Ik kreeg de smaak te pakken en daarna werd het veel oefenen. Omdat ik las dat jullie het leuk vinden om zo eens wat toegestuurd te krijgen, hierbij een greep van mijn templates en flipovers die ik gemaakt heb. Feedback is natuurlijk altijd welkom. 

Ben elke dag blij dat ik de e-learning gevolgd heb!

Hartelijke groet, 

Yvonne Rossou

En kijk wat een mooie platen ze met ons deelde:

Het is zó waardevol dat je dit deelt Yvonne, ik geloof dat je hier heel veel mensen mee zult inspireren! Als het goed is heb je de gouden marker, voor nóg meer tekenplezier, inmiddels ontvangen! Heel veel dank!

Team Teken je boodschap

Teken je boodschap leert jou
om de impact van je communicatie te vergroten

Met sprekende en eenvoudige tekeningen kun je visueel maken wat je wilt overbrengen. Deze methode staat bekend als zakelijk tekenen of visueel communiceren.

Volg ook de E-Learning zakelijk tekenen of een workshop om te leren hoe je met één plaatje meer dan duizend woorden kunt zeggen. Als je de voorkeur geeft aan boeken, hebben we boeken over zakelijk tekenen beschikbaar.

Probeer je graag vrijblijvend of zakelijk tekenen iets voor jou is? Schrijf je dan in voor onze gratis mini-cursus zakelijk tekenen en leer de basis van zakelijk tekenen zonder kosten.