Vitaliteitsplan

“Goedemiddag,
Een tijdje geleden volgde ik bij jullie de online training teken je boodschap. Ik heb hier onwijs van genoten en veel inspiratie opgedaan. Ik ben dan ook lekker aan het tekenen geslagen.
Ik volg momenteel een opleiding tot Vitaloog. Voor de module leefstijl moesten wij als eindopdracht een persoonlijk vitaliteitsplan presenteren. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mijn plan getekend!”

 

Uit mijn comfortzone, maar wat was dit leuk om te maken en op deze manier te presenteren. Ik kreeg onwijs veel complimenten over mijn creatieve aanpak en duidelijke boodschap.
Ik dacht: wellicht leuk om met jullie te delen (ook uit mijn comfortzone 😉


Hartelijke groeten,
Ellen Reiff”

Ontdek de kracht van visueel communiceren met Teken je boodschap

 Door gebruik te maken van eenvoudige, sprekende tekeningen, kun je jouw boodschap op een effectieve manier overbrengen. Zakelijk tekenen, ook wel bekend als visueel communiceren, is een methode die steeds populairder wordt.

Teken je Boodschap biedt workshops en trainingen zakelijk tekenen aan om je te leren hoe je met slechts één afbeelding meer kunt zeggen dan met duizend woorden. Wil je graag eerst weten of deze methode iets voor jou is? Schrijf je dan in voor onze gratis mini-cursus zakelijk tekenen en ontdek de basis van zakelijk tekenen gratis.