Zakelijk tekenen

Zakelijk leren tekenen kan op allerlei manieren

Zakelijk tekenen is dé manier om jouw boodschap te versterken en zo meer impact te maken. Of je nu tekent bij een gesprek, tijdens een training of vergadering. Ons brein is visueel ingesteld en houdt daarom van plaatjes.

Denk eens aan verkeersborden die we in een split seconde begrijpen. Het cliché is waar: een beeld zegt meer dan 1000 woorden, laat staan als je de twee combineert.

Ondersteun jouw verhaal met tekeningen en zorg ervoor dat de kern van je boodschap blijft hangen.

 

Daarom durven wij met overtuiging te zeggen: Iedereen kan zakelijk tekenen, 
meer dan 7000 mensen gingen je al voor.

Past zakelijk tekenen bij jou?

Je ziet dat je op allerlei manieren kennis kunt maken met zakelijk tekenen. Het belangrijkste is dat je een leervorm kiest die bij jou past. Of je nu manager, coach of hulpverlener bent; zakelijk tekenen kan je overal inzetten. Wat voor leervorm past het beste bij jou?

Twijfel je welke leervorm bij je past? Stuur dan even een berichtje of bel ons op: 085-0603470. We helpen je graag!

Direct starten met zakelijk tekenen?

Wil je nu starten met een online training zakelijk tekenen? Dan hoef je niet te wachten tot de Communicatie in beeld training of workshop start.

We hebben een toffe serie video’s die je de eerste stappen zakelijk tekenen heel goed duidelijk maakt. Kan je gelijk kennismaken met de leuke wereld van het tekenen! En, je ziet gelijk dat jij écht wel kunt tekenen!

Schrijf je direct in voor de gratis online cursus zakelijk tekenen.

We bieden verschillende mogelijkheden om zakelijk tekenen te leren,
kies wat bij jou past.

Workshop zakelijk tekenen:
Communicatie in beeld

Wil je een workshop zakelijk tekenen volgen? En zo meer impact met jouw communicatie krijgen? Dan is de workshop Communicatie in beeld echt wat voor jou.

We leren je in 1,5 uur op een interactieve manier tekenen. Eenvoudige en simpele tekeningen die jouw boodschap ondersteunen. Je krijgt direct praktische handvatten aangereikt, die jou helpen om te tekenen met impact! Wij geloven dat iedereen zakelijk kan leren tekenen, jij ook!

Wil je ervaren hoe simpel het kan zijn om dit zelf toe te passen, maar wil je eerst een laagdrempelige kennismaking? Dan is de workshop Communicatie in beeld voor jou het juiste startpunt!

Training zakelijk tekenen:
Communicatie in beeld

Zorg dat jouw verhaal blijft hangen en dat je de essentie in beeld brengt doormiddel van eenvoudige sprekende tekeningen. Vergroot de impact van je communicatie door te tekenen.

Ook jij kan zakelijk tekenen. Wij leerden al meer dan 7000 mensen tekenen! In een dag heb je het in de vingers en kan je jouw boodschap ondersteunen met beeldtaal. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, moet je nagaan als je tekst + beeld combineert!

De training communicatie in beeld is voor iedereen die alle aspecten van het tekenen onder de knie willen krijgen. Van het ‘waarom tekenen’ tot aan het omzetten van abstracte begrippen naar beeldtaal en het aanleggen van een eigen ‘beeldenbibliotheek’.

Deze bedrijven leerden we al zakelijk tekenen:

Wat is dit gaaf en inspirerend!

Ellen Labree

Dit kan ik echt gaan toepassen in mijn dagelijks werk en gaat de boodschap die ik heb ondersteunen.

Linda van Dijk

Superleuke en leerzame dag! Hoop het in de toekomst nog vaak te kunnen gebruiken 🙂

Pim Munters

Ga aan de slag met onze boeken

Ga aan de slag met de twee boeken en zet je kennis om in de praktijk.

De Beeldenbieb bevat meer dan honderd termen uit het werkveld, vertaald in tekeningen. Denk hierbij aan termen als ontwikkelen, ontzorgen, luisteren, impact, conflict, spanning, enzovoorts. Je kunt de begrippen opzoeken, natekenen en gebruiken als inspiratiebron. Het boek bevat ruim vierhonderd beelden die je kunt inzetten in jouw dagelijks praktijk.

Het boek Gesprek in beeld bevat 101 gesprekssjablonen ter inspiratie. Zet ze in tijdens cliëntgesprekken of geef ze mee ter voorbereiding voor een gesprek.

Beide boeken bieden ruimte om zelf direct tekenmeters te maken en zorgen ervoor dat je je eigen visuele aantekeningen altijd bij de hand hebt!

“De workshop van Teken je boodschap
is echt een aanrader!”

 

Dagmar gaf een geweldige workshop op ons jaarlijkse ProfitCon event! Vooraf had een deel van het publiek heel veel zin in de workshop, maar een ander deel gaf aan ’niets met tekenen te hebben’. Binnen 10 minuten zat werkelijk iedereen te tekenen! En met plezier!

Dagmar is een heerlijke wervelwind, ze is een zeer goede en ervaren spreker/trainer en de workshop is geweldig goed opgebouwd. Het was te gek om binnen een uur al het gevoel te hebben ‘dit kan ik’. In de weken na de workshop heb ik zelf kleine (en toffe!) tekeningetjes gemaakt (en ik viel vooraf in het kamp: dat kan ik echt niet), en ik kreeg van klanten ook voorbeelden gestuurd van hoe ze de workshop in de praktijk hebben gebracht.

Femke Hogema
Profit First Professionals BV