a
a

Een trainer of coach heeft beelden nodig

Met zakelijk tekenen vergroot je je impact als coach

“Ik ben ooit zelf begonnen met het toepassen van zakelijk tekenen in mijn trainingen en coaching. De inhoud van mijn trainingen bleef ongewijzigd, maar de impact veranderde enorm! Sinds ik beelden gebruik behouden deelnemers hun aandacht, hebben ze beter overzicht, zijn ze actiever, begrijpen ze beter wat er wordt bedoeld én blijft de informatie ook echt hangen! Toen ik dit ontdekte, realiseerde ik me dat elke trainer of coach dit moet weten. Als ík kan tekenen, kan iedereen het.”

Dagmar Vriends, eigenaar en trainer van Teken je boodschap en Siss trainingen

Inmiddels hebben we het tekenen niet alleen omarmd, maar ook doorontwikkeld. We hebben uitvoerig ondervonden op welke manieren het werkt.

Trainen en coachen zit in de aard van Teken je boodschap. De trainingen sluiten dus vanuit praktijkervaring aan op jouw vraagstukken en uitdagingen. Geen zorgen, het is een feit: iedereen kan zakelijk tekenen!

Voordelen van zakelijk tekenen

Informatie die behalve verbaal ook visueel wordt gebracht:

   is overzichtelijker
  maakt complexe zaken simpeler
  theorieën en modellen worden beter begrepen
  blijft beter en langer hangen
  draagt bij aan een actieve houding van deelnemers
en gesprekspartners

Doe mee aan een workshop:

Wil je op laagdrempelige wijze kennis maken met de basisbeginselen van het zakelijk tekenen? Dan is de workshop een goede start!
De workshop is (inter)actief: 80% van de tijd wordt er zelf getekend. Je krijgt een helder beeld van hoe het visueel werken jou kan ondersteunen in je trainingen of coaching en je leert de basis van het zakelijk teken.

Volg een training:

Ook wij zijn trainers en coaches. We trainen niet alleen anderen om het tekenen eigen te maken, we zetten het tekenen ook juist in om de impact van onze training en behandelsessies te vergroten. We weten dat het tekenen werkt én we weten hoe het werkt. Bovendien kennen we het trainers- en het coaching vak als geen ander. We kennen modellen, technieken, methoden en visies en we weten heel goed hóe je deze met simpele tekeningen kunt versterken.

We zullen vanuit onze kennis en ervaring aansluiten op jouw specifieke vragen, wensen en behoeften. Wil je in een dag leren om het zakelijk tekenen toe te passen in gesprekken, trainingen of presentaties?! Vergroot de impact van jouw boodschap en breng de essentie met behulp van eenvoudige en sprekende tekeningen in beeld: zorg ervoor dat jouw boodschap beter begrepen wordt en blijft hangen! In een dag leren we je de volledige basis van het zakelijk tekenen zodat jouw communicatieve vaardigheden daadwerkelijk zijn verruimd.

Boeken:

Met behulp van deze twee boeken van Teken je boodschap krijg je de praktische ondersteuning die je nodig hebt.

De Beeldenbieb bevat meer dan 101 termen uit het werkveld, zoals ontwikkeling, gemeente, impact, verantwoordelijkheid enzovoorts. De begrippen kunnen worden opgezocht, nagetekend en gebruikt als inspiratiebron. In totaal staan er meer dan vierhonderd beelden in het boek die meteen kunnen worden ingezet in de praktijk.

Dit boek is momenteel beschikbaar in twee varianten: ‘Beeldenbieb Onderwijs’ en ‘Beeldenbieb Zorg en Welzijn.

Gesprek in beeld bevat 101 gesprekssjablonen. Deze zijn direct in de praktijk toepasbaar, bijvoorbeeld tijdens gesprekken met burgers en collega’s.

Beide boeken bieden de ruimte om zelf ook meteen tekenmeters te maken!

 

Vragen of kennismaken?

Neem contact met ons op, we denken en tekenen graag met je mee!

(Aan)vraag COACHsector