Denk je sterk

Erica Wanders plaatste in de onze besloten LinkedIn groep een tekening die wij zó waardevol vonden dat we vroegen of we hem in ons grotere netwerk mochten delen. Erica stemde in en schreef er op verzoek een kort stukje bij.

“Ik tekende een samenvatting van een boek waar ik zelf veel aan gehad heb: ‘Denk je sterk’
Dat boek kreeg ik aanbevolen toen ik na overbelasting weer probeerde op te krabbelen. Ik kijk er nog vaak in. Onlangs gaf ik t boek cadeau.
En een getekende samenvatting leek me wel handig erbij (Zie bijlage). Zodoende. Voor mij gelijk een mooie aanleiding om te oefenen met tekenen.

Het zijn meerdere tekeningen waarvan ik de achtergrond heb verwijderd met een gratis app. En vervolgens heb samengesteld in PowerPoint.
Tekst toegevoegd. En dmv een screenshot in Paint als png bestand heb opgeslagen. (Bij gebrek aan andere middelen word je creatief).

Nogmaals bedankt voor je enthousiaste reactie 😃!

Hartelijke groet,

Erica Wanders

 

 

 

Het blijft een prachtige plaat Erica, nogmaals dank! Volgens mij is ze in veel verschillende settingen erg goed bruikbaar dus ik denk dat veel professionals heel blij met deze tekening zullen zijn!

 

Ontdek de kracht van visueel communiceren met Teken je boodschap 

Door gebruik te maken van eenvoudige, sprekende tekeningen, kun je jouw boodschap op een effectieve manier overbrengen. Zakelijk tekenen, ook wel bekend als visueel communiceren, is een methode die steeds populairder wordt.

Teken je Boodschap biedt workshops en trainingen zakelijk tekenen aan om je te leren hoe je met slechts één afbeelding meer kunt zeggen dan met duizend woorden. Wil je graag eerst weten of deze methode iets voor jou is? Schrijf je dan in voor onze gratis mini-cursus zakelijk tekenen en ontdek de basis van zakelijk tekenen gratis.