Het vonnis in beeld

Enige tijd geleden deelde Marian Dumoulin een hele mooie collectie aan tekeningen met ons die wij met jullie mogen delen! Marjan werkt bij reclassering waar ze onder andere mensen met een verstandelijke beperking onder toezicht heeft. Een uitspraak van de rechter is vaak veelzijdig en gecompliceerd. Onder andere om het vonnis te verhelderen en duidelijk uit te leggen maakt Marian gebruik van het tekenen dat ze tijdens de training Communicatie in beeld geleerd heeft.

De tekeningen behoeven geen verdere uitleg, ze zijn volledig en spreken voor zich! Een super inspirerend voorbeeld dat volgens ons ook voor anderen betekenisvol kan zijn!

Dank jewel Marian voor het delen..

 

Met Teken je boodschap leer je hoe je visueel kunt communiceren en zo de impact van je communicatie kunt vergroten

 Door middel van eenvoudige, sprekende tekeningen kun je op een krachtige manier jouw boodschap overbrengen. Zakelijk tekenen, ook wel visueel communiceren genoemd, is een methode die bij Teken je boodschap centraal staat. Onze trainingen en workshops helpen je om met slechts één afbeelding meer te zeggen dan met duizend woorden. Wil je eerst zelf ontdekken of deze methode iets voor jou is? Schrijf je dan in voor onze gratis mini-cursus zakelijk tekenen en leer de basis van zakelijk tekenen zonder kosten.