a
a

Talenten

Een waardevol sjabloon

Roshni Ghoerbien, Jeugd- en Gezinswerker bij Cardea in Amsterdam, deelde onderstaande template met ons.

Ze schreef hier zelf het volgende over:

“De Masterclass Gesprek In Beeld welke ik afgelopen vrijdag volgde, heeft weer een extra boost gegeven aan mijn creativiteit. Zowel op gebied van coaching, als op gebied van digitaal tekenen.

Waarom tekenen?
Door beelden te gebruiken, kom je sneller tot de kern. Gesprekspartners begrijpen elkaar beter en hetgeen besproken is, blijft beter hangen in het geheugen. Beelden roepen emotie op, versterken de verbeelding en stimuleren andere delen van ons brein. Daardoor begrijpen we elkaar weer beter en kunnen we tot creatieve (lees: passende) oplossingen komen. Emoties zijn weer van invloed op (verander)besluiten die je neemt.

Waanzinnig mooi Roshni, een hele heldere, goed bruikbare template!

Weet je dat we het sjabloon van Roshni mochten opnemen in ons boek Gesprek in beeld? In dat boek staan 101 direct bruikbare templates voor hulpverleners, coaches en behandelaren die hun gesprekken meer houvast en structuur willen bieden door ze visueel te ondersteunen!

 

Teken je boodschap leert jou om de impact van je communicatie te vergroten

 Met sprekende en eenvoudige tekeningen kun je visueel maken wat je wilt overbrengen. Deze methode staat bekend als zakelijk tekenen of visueel communiceren.

Volg een training zakelijk tekenen of een workshop om te leren hoe je met één plaatje meer dan duizend woorden kunt zeggen. Als je de voorkeur geeft aan boeken, hebben we boeken over zakelijk tekenen beschikbaar.

Probeer je graag vrijblijvend of zakelijk tekenen iets voor jou is? Schrijf je dan in voor onze gratis mini-cursus zakelijk tekenen en leer de basis van zakelijk tekenen zonder kosten.